آفتاب دکور
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

طراحی آشپزخانه سالم و اصولی که باید بدانید

طراحی آشپزخانه سالم و اصولی که باید بدانید

طراحی آشپزخانه سالم یکی از موضوعاتی است که این روزها در دکوراسیون و طراحی داخلی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در سال های اخیر توجه زیادی به سلامت جسمانی، سلامت روان و البته دوستی با کره زمین در طراحی دکوراسیون شده است. استفاده از مواد پایدار و کاهش ظروف آشپزخانه در کنار غذای تازه یکی از پایه های اصلی طراحی آشپزخانه سالم است. در متن زیر با اصول طراحی این آشپزخانه بیشتر آشنا می شویم:

طراحی آشپزخانه سالم کاری نه چندان دشوار

با تغییرات کوچک می توان طراحی یک آشپزخانه سالم را انجام داد و نیازی به ایجاد تغییرات از پایه نیست. اکثر مردم هنگام خرید خانه در طرح خانه دخالت نمی کنند. تولیدکنندگان نیز در طراحی نقشه به بهره وری توجه بیشتری دارند و کمتر به سلامت روان اهمیت می دهند. اما می توان آشپزخانه ای سالم طراحی کرد و مثلا با کاهش ظروف آشپزخانه، آلودگی های شیمیایی و صوتی را کاهش داد.

آشپزخانه های هوشمند در نهایت می توانند به یک سبک زندگی سالم منجر شوند. یک رویکرد آشپزخانه سالم کمک به سلامت ذهنی، جسمی و عاطفی سیاره است. تهیه آسان غذاهای غنی و مقوی با غذای تازه، استفاده کمتر از ظروف بسته بندی رابطه ما را با غذا تغییر می دهد.

این تغییر رابطه بر عادات خرید، آماده سازی و مصرف ما چه در کوتاه مدت و چه در بلند مدت تأثیر می گذارد. طراحی یک آشپزخانه سالم هزینه های غذا را کاهش می دهد و بدن شما را در کوتاه مدت سالم نگه می دارد. این در دراز مدت هزینه های پزشکی را برای بدن و ذهن کاهش می دهد.

طراحی آشپزخانه سالم اگر فراگیر شود در نهایت همه ابعاد از سازنده ساختمان گرفته تا سازنده ظروف آشپزخانه را در بر می گیرد. این امر باعث می شود طراحی یک آشپزخانه سالم از همه جنبه ها تناسب داشته باشد و همه به سمت استفاده از مواد پایدار و کاهش ظروف آشپزخانه که کمک زیادی به محیط زیست می کند، حرکت کنند. در زیر می توانید در مورد استراتژی های طراحی آشپزخانه سالم بخوانید.

طراحی آشپزخانه سالم کاری
  • با مواد پایدار در دکوراسیون شروع کنید

اگر هدف شما زندگی سالم‌تر است، می‌توانید با استفاده از مواد پایدار و غیرسمی اولین قدم را برای رسیدن به این هدف بردارید. کارشناسان پیشنهاد می کنند که به سلامت در تمام جنبه های آن، از کابینت، رنگ و مواد گرفته تا غذایی که می خورید، نگاه کنید.

برای طراحی آشپزخانه سالم در کابینت ها و پیشخوان ها از ترکیبات آلی سبک، مواد پایدار و مواد شیمیایی غیر سمی استفاده کنید. مواد طبیعی یا بازیافتی مانند چوب، سنگ و شیشه دوستان بهتری برای طبیعت هستند. دو روش برای استفاده از مواد بازیافتی وجود دارد:

  • از وسایل قدیمی که در انبار پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ است استفاده کنید

مدها حداقل یک بار در سال تکرار می شوند، البته با تفاوت های جزئی. اگر نگاهی به انبارهای قدیمی خانوادگی بیندازید، بعید نیست در آن اقلامی پیدا کنید که مد روز هستند و با قیمت های گزاف خرید و فروش می شوند.

نکته دیگر در مورد مبلمان آنتیک این است که اغلب از مرغوب ترین مواد ساخته می شوند و عمر طولانی دارند. احتمالاً بارها شنیده اید که پدربزرگ ها و مادربزرگ ها ابزارهای قدیمی را تعریف می کنند و آنها را قوی تر و بادوام تر از آنچه اکنون هستند می دانند.تا حد زیادی درست می گویند. در سال های اخیر مصرف گرایی و تشویق همیشگی مشتری به خرید برای سود صاحب کسب و کار تقویت شده است، اما در سال های اخیر تبلیغات با تاکید بر جنس خوب انجام شده و ماندگاری و عملکرد خوب نقش اساسی دارد. .

احتمالا با خواندن این جملات فکر می کنید که وسایل قدیمی پس از سال ها استفاده و پس از ماندن در انبار از حالت طبیعی خارج شده اند و اصلا قابل استفاده نیستند. اما این تعبیر صحیح نیست. با کمی جستجو در اینترنت می توانید نحوه جذابیت و زیبایی آنها را بیابید.

همچنین می توانید راه حل هایی برای تغییر شکل و استفاده و نزدیک کردن دستگاه به برنامه خود بیابید. DIY یکی از محبوب ترین بخش های اینترنت است که به شما آموزش می دهد چگونه خودتان ابزارهای کاربردی بسازید.

برای طراحی آشپزخانه سالم در کابینت ها و پیشخوان ها از ترکیبات آلی سبک، مواد پایدار و مواد شیمیایی غیر سمی استفاده کنید. مواد طبیعی یا بازیافتی مانند چوب، سنگ و شیشه دوستان بهتری برای طبیعت هستند.

 وسایل قدیمی
  • از شرکت‌هایی خرید کنید که از مواد بازیافتی استفاده می‌کنند

با تغییر اقلیم و گرم شدن زمین، توجه کمی به سیاره زمین و آسیب های وارده به سیاره پس از انقلاب صنعتی صورت گرفت. حقیقت این است که بشر در صد سال اخیر صدمات زیادی به کره زمین وارد کرده است و ادامه این روند شرایط زندگی را برای انسان سخت و حتی غیرممکن می کند.

بنابراین، شرکت هایی با نگرانی های زیست محیطی ظهور کرده اند که تولید محصولات آنها بر اساس استفاده از مواد پایدار و مواد بازیافتی است. محصولات این شرکت ها به اندازه سایرین متنوع است و در واقع تفاوت چندانی بین محصولات این شرکت ها با سایرین وجود ندارد.

با رعایت این نکات ساده، می توانید فضای آشپزخانه ای ایجاد کنید که هم به سلامت ما و هم به سلامت کره زمین کمک می کند.

استفاده از مواد پایدار در طراحی آشپزخانه سالم: دغدغه‌ی شرکت‌ها

در سال های اخیر، تصمیمات زیست محیطی هوشمند افزایش یافته و اجرای آن آسان تر شده است. در سال های گذشته افراد کمی از آسیب های سازه های فعلی مطلع بودند و تنها افرادی که به مواد شیمیایی، کابینت، پیشخوان، کف، دیوار، تهویه و ظروف آشپزخانه حساس بودند در داشتن ظروف سالم آشپزخانه دخیل بودند و این باعث نگرانی بود. برای آنها.

در حال حاضر طراحی یک آشپزخانه سالم بسیار ساده تر شده و تنوع محصولات افزایش یافته است. در گذشته انتخاب های زیادی وجود نداشت و باید بین سلامت و زیبایی یکی را انتخاب می کردید اما در طراحی های امروزی دیگر این مشکل وجود ندارد و طرح های زیبا و سالمی در بازار وجود دارد.

البته توصیه کارشناسان این است که قبل از خرید تحقیقات لازم را انجام دهید. برخی از محصولات کمتر از آنچه که ادعا می کنند سازگار با محیط زیست هستند. آنها ممکن است محصولات را با استفاده از مواد بازیافتی تبلیغ کنند، اما مسئول سمی بودن مواد مورد استفاده در عامل اتصال نیستند.

از موادغذایی تازه استفاده کنید

در طراحی آشپزخانه سالم بر سادگی و تازگی مواد اولیه تاکید می شود. به این ترتیب سبزیجات از باغچه های اطراف یا سبزی هایی که در خانه کشت می شوند تامین می شود که میزان ضایعات را به حداقل می رساند. احتمالاً با خود فکر می کنید که استفاده مداوم از مواد غذایی تازه غیرممکن است و آیا می توان با فعالیت های موجود در خانه سبزی نکارید یا از غذاهای نیمه آماده استفاده نکرد؟

حقیقت این است که با کمی برنامه ریزی و برنامه ریزی می توانید از غذاهای تازه استفاده کنید و از میزان غذاهای نیمه آماده کم کنید. همچنین کاشت سبزیجات برای مصرف روزانه کار سختی نیست و قرار نیست تمام نیازهای تغذیه ای را تامین کنید. حتی اگر خودتان یک نوع سبزی پرورش دهید و از آن استفاده کنید، هم سالم تر است و هم وجود این گیاه در خانه به سلامت روان و محیط زیست کمک می کند.

کابینت‌های نگهداری و یخچال‌هایی که میوه‌ها و سبزیجات را تازه نگه می‌دارند، این روزها در لوازم آشپزخانه یافت می‌شوند و می‌توان از آنها برای نگهداری و استفاده طولانی‌تر مواد غذایی تازه استفاده کرد.

علاوه بر مصرف روزانه مواد غذایی تازه و نخریدن مواد بسته بندی شده، تبدیل غذا به کمپوست نیز می تواند میزان ضایعات را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و منبع تغذیه گیاهان آپارتمانی شما باشد.

 موادغذایی تازه

از کاهش وسایل آشپزخانه و مینی‌مالیسم در طراحی آشپزخانه سالم استقبال کنید

ساده سازی سایر جنبه های آشپزخانه، مانند کاهش ظروف آشپزخانه، می تواند تأثیر مثبتی بر سلامت روان صاحب خانه داشته باشد. تنها خرید و استفاده از تجهیزات کارآمد و ضروری و یا استفاده شریک از تجهیزات کمتر استفاده شده با خانواده و دوستان می تواند سطح کانتر و روی کابینت ها را خالی کند و از حجم وسایلی که زیاد مورد نیاز نیستند بکاهد.

آشپزخانه ها اغلب منبع آلودگی صوتی و صوتی هستند، ماشین های ظرفشویی پر سر و صدا، موتورهای یخچال، سطوح بازتابنده و ماشین های ظرفشویی پر سر و صدا از جمله صداهایی هستند که به طور روزانه می شنویم که برای ما عادی هستند اما در واقع آلودگی صوتی هستند. با کاهش ظروف آشپزخانه و عدم وجود برخی از این ظروف که مورد نیاز نیستند، از حجم صدای آشپزخانه تا حد زیادی کاسته می شود.

کاهش ظروف آشپزخانه به وسایل الکترونیکی محدود نمی شود. بسیاری از ما در مورد ترسیم تصویری از خود، نگرش آرامی داریم.

کاهش ظروف آشپزخانه به وسایل الکترونیکی محدود نمی شود. بسیاری از ما در مورد ترسیم تصویری از خود، نگرش آرامی داریم.

کاهش وسایل آشپزخانه

کابینت‌های باز در طراحی آشپزخانه سالم

یکی از مشکلات آشپزخانه های سنتی نگهداری مواد غذایی در کابینت های دربسته است که اغلب فراموش می شود. یخچال‌ها و کابینت‌های بزرگ و توخالی که مقدار زیادی مواد غذایی را در خود جای می‌دهند، اما در نهایت منجر به فاسد شدن و سالم ماندن مواد غذایی برای ماه‌ها یا حتی سال‌ها می‌شوند. در عوض، آشپزخانه های هوشمند، غذاهای تازه را سرلوحه نگهداری و مصرف قرار می دهند تا دائماً در ذهن باشند و مصرف شوند.قفسه‌های باز، یخچال‌ها و کابینت‌ها ظرف‌های غذا را به همان اندازه قبلی در خود جای می‌دهند، اما شفافیت شیشه و دید باعث می‌شود فرد آن‌ها را فراموش نکند و قبل از فاسد شدن مصرف کند.

همچنین اگر غذا از دید خارج شود و نگرانی های پوسیده از بین برود و استفاده نشود، افراد به غذاهای جدیدتر روی می آورند و استفاده از کنسروها و غذاهای آماده را کاهش می دهند که در نهایت به نجات کره زمین و کاهش ضایعات کمک می کند.

کابینت‌های باز

سلامت روان با غذا خوردن در کنار هم

نقش آشپزخانه به عنوان قلب تپنده خانه نیز می تواند نقش یک مرکز سلامت روان را ایفا کند و به هدف سلامتی دست یابد. طراحی یک آشپزخانه سالم که جنبه های اجتماعی بودن و مشارکت دیگران را در وعده های غذایی مختلف در خود داشته باشد، نوع ایده آلی از طراحی است.

جزیره‌های آشپزخانه بزرگ با صندلی‌های وسیع و آشپزخانه‌های اوپن که به پذیرایی منتهی می‌شوند اهداف مختلفی را ارائه می‌کنند، هم فضای پخت و پز بیشتر و هم فضای بزرگ‌تری را فراهم می‌کنند و حس خوبی را با هم تقویت می‌کنند. این احساس به سلامت روان افراد کمک می کند.

سلامت روان

نور و چرخش هوا در طراحی آشپزخانه سالم

در طراحی یک آشپزخانه سالم در صورت امکان در و پنجره ها باید قرار داده شوند تا با فضای بیرون ارتباط برقرار کنند. تعداد زیادی پنجره بزرگ یا تک پنجره نور طبیعی بیشتری را در آشپزخانه تامین می کند و به صاحب خانه کمک می کند. نور طبیعی علاوه بر کمک به سلامت روان، زیبایی آشپزخانه را دو چندان می کند.

یکی دیگر از نکات مهم در طراحی آشپزخانه سالم، تامین تهویه مناسب برای جابجایی و پاکسازی هوا و به حداقل رساندن آلودگی هایی مانند بوهای شیمیایی است. البته آشپزی در آشپزخانه ای که تهویه مناسبی ندارد و به محض شروع آشپزی بوی بدی می دهد لذتبخش نیست.

غذاهای ایرانی مملو از ادویه ها و غذاهای معطر تازه است که تهویه مطبوع را برای آشپزخانه ضروری می کند.

نور و چرخش هوا

سخن آخر:

طراحی آشپزخانه پایدار به سلامت جسم، سلامت روان و نجات زمین کمک می کند و باید از این روش برای حفظ زمین برای آینده استفاده کنیم.

استفاده از مصالح پایدار یکی از عناصر طراحی آشپزخانه پایدار است. مواد پایدار یا مواد بازیافتی آسیب کمتری به سیاره می‌زند.

استفاده از غذاهای تازه علاوه بر طعم دادن به غذاها به سلامت بدن شما نیز کمک می کند و یکی از عناصر طراحی آشپزخانه سالم است.

کاهش ظروف آشپزخانه باعث آزاد شدن فضای این محیط و همچنین کاهش آلودگی صوتی و صوتی می شود که در نهایت سلامت روان را تحت تاثیر قرار می دهد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
0
دیدگاه‌های نوشته

*
*

12 − 5 =